vineri, 4 decembrie 2009

NAILEXPO, 5-7 DECEMBRIE - Expozitie specializata de manichiura-pedichiura la Palatul Copiilor

O expozitie la care voi merge si eu in acest weekend. Acesta este comunicatul lor si se anunta interesant:
"NAILEXPO - expozitie cu vanzare de produse profesionale pentru unghii, dedicata specialistilor din domeniul manichiura&pedichiura, dar si tuturor celor interesati de infrumusetarea si ingrijirea unghiilor, mainilor si picioarelor. Aici ii puteti intalni pe cei mai buni tehnicieni din domeniu, scoli si cursuri de profil si veti vedea ce inseamna moda, creativitatea si tendintele in manichiura si pedichiura, nailspa, unghii false, pedichiura medicala, etc.

3,8...4...186..... Incapatanat, coleric, timid, ambitios, melancolic, intelectual.
Credeti ca sunt niste recorduri olimpice? Nu, pur si simplu sunt doar cateva informatii obisnuite legate de unghiile noastre: ele cresc cu aproximativ 3,8cm pe an, iarna mai putin decat vara, iar o crestere completa a lor de la radacina si pana la dimensiunea normala dureaza 4 luni. Un calcul facut pe repede ne arata ca pana la varsta de 70 de ani o persoana isi reinnnoieste unghiile de aproape 186 de ori.

Dar ce spun unghiile despre noi, stiati? In functie de culoare, forma, dimensiuni, unghiile sunt niste indicatori de caracter. De exemplu: se spune despre cei cu unghiile pale, de culoare vinetie ca sunt persoane cu temperament melancolic, pe cand unghiile inguste sunt metode bune de recunoastere a celor ambitiosi si certareti. Cei cu unghiile late sunt niste timizi prin definitie, in vreme ce persoanele cu unghii rotunde sunt dominate de sete de cunoastere si sunt adeptii unor conceptii liberale. V-am trezit curiozitatea?

Indiferent de forme, de culoare sau de dorinta de a le purta ca pe un accesoriu usor adaptabil la tendintele modei (la un eveniment, de exemplu adaugam o culoare chic, cristale sau elemente de design tridimensional), unghiile nu vor fi niciodata neglijate. Dovada atentia pe care le-o aratam si noi, la NAILEXPO 2009, prima editie dedicata integral universului nails.

Veti admira si aplauda show-urile de nailart inspirate din viata de zi cu zi, din trecut si din istoria cinematografiei unde unghiile vor ocupa primul loc: business woman, femeia hippie, femeia seducatoare, personajul extravagant intruchipat de Cruella deVille, mireasa, diva rock-star. Bineinteles, nu va fi uitat nici barbatul! Un show sclipitor de arta, fashion, makeup (by Malu Wilz) si hairstyle (by Revlon / Intercoiffure) si, desigur, nail, gratie firmelor de top din acest sector care vor fi prezente in cadrul expozitiei: Alveola, Axelle, Karma Beauty, Tan International Group - Gifaz, CD Beauty System, Cleo Nails, Fendissima, Roby Nails, Buzz Impex, General Beauty Supply, Konad, Carla Nails, Urgo, Ex Studio Design, Magnetic Nails, Twin Beauty, Kinetics, Antica Saponeria si Styx Naturcosmetic, s.a.

Va fi organizata o TOMBOLA cu PREMII pentru profesionistii din sectorul nails la care premiile constau in 3 CURSURI DE TEHNICA NAIL oferite de CD BEAUTY SYSTEM, plus alte zeci de premii in produse pentru publicul final.

Lumea unghiilor chiar este o lume superba in care arta, grija, precizia si tehnica se intalnesc gratie acestor oameni minunati."