marți, 17 noiembrie 2009

O oaza de sanatate va asteapta in mijlocul Bucurestiului!

Va asteptam in fiecare ultim week-end din luna la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universitatii, vis-a-vis de Spitalul Coltea) la Targul pentru O Viata Sanatoasa (27-29 noiembrie, 18-20 decembrie).

Va vor incanta privirile si gustul produse alimentare naturale traditionale si BIO (legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri), produse cosmetice naturale si BIO (creme, uleiuri de corp, masti de fata, parfumuri, sapunuri), produse de curatare naturale si BIO (detergenti de vase, detergenti de imbracaminte), vopseluri naturale si BIO, accesorii imbracaminte, hand-made, edituri.

Atat organizatorii cat si expozantii va asteapta cu preturi de producator si cu nenumarate surprize si promotii.

In luna noiembrie la Targul pentru O Viata Sanatoasa va asteapta, ca de fiecare data, noi surprize: in cadrul Targului veti gasi o sectiune complet noua, cu produse alimentare romanesti BIO (sectiune organizata de Asociatia BIO Romania) si vom avea un personaj de poveste care sa-i distreze pe micutii vizitatori (oferit de Teatrul de Papusi Libelula). De asemenea, se va desfasura o campanie de informare privind Turburarile in alimentatie, campanie care se va materializa prin prezenta la eveniment a unui specialist in nutritie care va oferi recomandari practice asupra modului de alimentatie si a unui instrument de screening specializat (care poate evalua stilul alimentar), campanie oferita de www.medicpentrutine.ro.

Noi va oferim un mod relaxant si placut de a va aproviziona cu cele necesare, o alternativa la mersul la cumparaturi atat de obositor din week-end.
Astfel, cumparaturile dumneavoastra vor deveni mult mai ieftine si mai agreabile.
Intrarea este libera

miercuri, 4 noiembrie 2009

de stiut despre gripa porcina

Un articol interesant pe care l-am gasit pe blogul lui Anais:
http://www.anaisanoukbadina.com