marți, 15 septembrie 2015

Lumanari terapeutice Tade

Am inceput sa ne intoarcem la natura si la terapiile stravechi. O metoda naturala, fara efecte adverse - lumanarile Tade!
Pachetul de 10 bucati costa 70 lei - transportul nu este inclus!
Puteti comanda aici:
valentina.nistor@gmail.com



Un articol interesant despre lumanarile terapeutice  puteti citi aici: http://goo.gl/eKa5Tz


Terapia cu lumanari terapeutice Tade, face parte din categoria terapiilor Orientale, din stravechea India si este practicata de pe vremea samanilor.
Lumanarile Tade sunt lumanari terapeutice cu efect curativ. Ele sunt lucrate manual, folosindu-se o panza din in imbibata in ceara de albine, uleiuri aromatice din plante medicinale si extract de curcuma. Aceasta este o planta indiana cu un puternic efect antiinflamator si depurativ, desi noi in Romania, o folosim drept condiment alimentar.

Lumanarea Tade este executata prin procedee manuale, ingloband astfel o mare cantitare de bioenergie. Are o lungime de 23 cm, este in forma de palnie, producand prin ardere efectul de "horn vacuumat", prin care toxinele acumulate sunt extrase din corp. Structura lumanarii este din panza de in, imbibata cu ceara de albine si uleiuri aromatice precum si cu extract de curcuma. Aceasta este o planta  indiana  cu efect energetic, antiinflamator si depurativ deosebit de puternic.

Lumanarile terapeutice Tade sunt de doua feluri:
-pentru urechi ( mai subtiri )
-pentru corp ( mai groase )
Ele nu se folosesc doar pentru afectiunile care au ca efect durerea fizica, cat si pentru curatirea psihica, spirituala a organismului, pentru a functiona la parametri optimi.
Aplicarea lumanarilor Tade se face la urechi, pe corp pe locurile dureroase si pe coloana vertebrala, fiecarei vertebre corespunzandu-i, conform centrilor nervosi, tipurile de afectiuni.
Efectul benefic al arderii lumanarii terapeutice Tade este puternic si se simte imediat, dar are si un efect retard si cumulativ: daca se efectueaza sedinte repetate, efectul este de durata indelungata


Fiind 100% din ceara de albine si plante, lumanarile terapeutice Tade NU AU REACTII ADVERSE, se pot aplica la orice varsta (la copii, peste 3 ani), indiferent de sex si pot sa substituie cu succes produsele farmaceutice cu efect antiinflamator, care sunt foarte puternice, cu efecte secundare neplacute.

Prin ardere focul fiind un catalizator, sunt eliberate energiile latente pozitive, care demareaza procesul de autovindecare al organismului. Intotdeauna lumanarea se va aprinde la extremitatea mai larga, dupa care se va aseza pe suprafata de tratat. In cazul utilizarii lumanarii la o ureche cu timpanul ranit sau lipsa, lumanarea se va aseza in scobitura din spatele urechii. Este de preferat ca tratamentul in urechi sa fie efetuat de o alta persoana. Tratamentul cu lumanarea Tade se aplica nu numai in cazul bolilor avand ca efect secundar durerile fizice, ci si pentru curatirea psihica si spirituala a organismului uman, fara de care nu este posibila revenirea la paramentrii de sanatate optima.


Mod de utilizare:
Dureri de gat: se aplica in cele doua urechi sau pe vertebrele 6 si 7 cervicale
Otita acuta: se aplica in scobitura din spatele urechii activandu-se nodurile limfatice
Sinuzita maxilara: se va trata pe oasele sinusoidale sau in urechi
Sinuzita frontala: se va trata fruntea cu lumanari, arse pe distanta de 1-2 cm
Boli psihice: se aplica pe vertebrele 6-7 cervicale, 8-9 toracale, 4-5 lombare sau in urechi
Brate, genunchi: se aplica pe punctul dureros
Pielonefrita, lumbago: se aplica intre vertebrele 4-5 lombare, sau 10 cm sub ombilic in centrul energetic numarul 2
Boli ale ovarului si ale prostatei: se aplica la 10 cm sub ombilic, in centru energetic numarul 2 sau pe spate la inaltimea ombilicului

Prezentare: 10 bucati
Pastrare: a se pastra la loc uscat, ferit de umezeala si lumina. Termen de valabilitate nelimitat.

2 comentarii:

Loredana spunea...

Foarte interesant. Nu auzisem de ele pana acum. mai stiam ca atunci cand te trage curentul se facea o operatiune cu lumanarea si aer cald, dar nu stiam exact in ce consta. Nu stiam ca sunt lumanari speciale, credeam ca orice lumanare e buna.

Unknown spunea...

Eu le-am incercat si chiar dau rezultate, astfel nu as fi scris despre ele!