sâmbătă, 20 februarie 2010

Stimularea memoriei


Conform unui articol din ziarul Gandul doua cani de cafea solubila baute zilnic ne stimuleaza memoria. Nu stiu daca sa cred sau nu mai ales ca studiul respectiv este facut de cei de la Nescafe. Cert este ca memoria mea nu a fost stimulata in ultimul timp, motivul sa fie faptul ca beau doar o cana de cafea zilnic?
Si tot in acest articol se spune ca iti poti imbunatati capacitatea de memorare si de concentrare consumand 2 cani de cafea solubila.
Voi ce credeti?

7 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Nu pot sa cred asta nici daca ma premiaza Nesscafe cu cafea solubila pe un an intreg :))Mi se pare o imensa gogorita...in plus am citi niste "treburi" uratele despre felul in care cafeaua solubila este adusa in forma ei finala si despre cat de toxica poate fi pentru organism , incat ,m-am decis sa o consum numai in caz de forta majora.
Sa ai o zi cat mai placuta ,Valentina!:)

Unknown spunea...

Imi pare bine ca ne-am "auzit"!
Sa ai parte de o zi insorita si la propriu si la figurat!!!

Mihaela Petrescu spunea...

Bine ai revenit!

Ana-Maria spunea...

Multumesc , Valentina!:)

dedel spunea...

cred,cred(asta doar pentru ca imi place cafeaua si am un motiv in plus sa o beau :) )

Flavius Ţerbea spunea...

memoria ca memoria...dar ritmul cardic sa vezi ce mi-l stimuleaza mie doua cani de "ness"! :)

Katrina spunea...

Acelasi lucru se spune si despre ciocolata neagra. Eu nu stiu ce sa cred, daca banuiesc ca si gandirea pozitiva poate avea efecte destul de mari. Asadar, daca bei cafea gandindu-te ca vei avea o memorie mai buna, poate chiar o sa ti se para ca ai :)