vineri, 16 octombrie 2015

Protectie magica - amestec de uleiuri esentiale pure

Aromaterapia este o terapie holistica bine cunoscuta si tot mai multi oameni apeleaza la ea pentru sanatatea si bunastarea lor fizica si emotionala.
Dar există o alta parte putin cunoscuta a aromoterapiei, latura spirituala, magica si mistica de care stramosii nostri au fost constienți. Acum noi toti avem libertatea de a reaccesa aceste informatii, odata interzise, si sa le aplicam in vietile noastre, fara teama de a fi arsi pe rug ca si vrajitoarele J))

Stiati ca? Uleiurile esentiale pure actioneaza la nivelul creierului emotional. Dr. David Steward scria in cartea sa “Uleiuri biblice tamaduitoare”:

“Cand inhalam moleculele de ulei si acestea ne ajung in cavitatile nazale, ele se indreapta direct catre creier, intr-o portiune central a acestuia denumita “amigdala cerebrala” sau diencefalon. Acesta este sediul central al sistemului limbic, care gestioneaza informatiile stocate si toate experientele noastre emotionale accumulate in timp. Aceasta parte a creierului NU INTELEGE CUVINTELE, ESTE INCAPABILA SA COMUNICE SAU SA INTELEGA LIMBAJUL scris si vorbit. Nu raspunde/reactioneaza decat la miros. Astfel uleiurile esentiale constituie un puternic mijloc de a conecta acea portiune non-verbala a creierelor noastre , care inmagazineaza sentimente si emotii.” 


Am creat un amestec special de uleiuri esentiale pure “Protectie magica” care ofera un scut protector si neutralizeaza energiile negative.
Amestecul contine urmatoarele uleiuri esentiale:

Ulei esential Geranium - este un protector puternic care tine departe energiile negative si ofera echilibrare, are cel mai apropiat echilibrul Yin/Yang dintre toate uleiurile esentiale.
Ulei esential Piperul negru - alunga reavointa, protejeaza impotriva deochiului si risipeste raul, este un ulei de protectie.
Ulei esential Lavanda - promoveaza fericire si armonie, este un protector impotriva deochiului.
Ulei esential Patchouli – indeparteaza energiile negative grosiere si ofera protective prin cresterea energie fizica.

Aplicare: cateva picaturi se aplica pe incheieturi, tample, gat sau inhaleaza direct din sticla.



Ingrediente: uleiuri esentiale de geranium, patchouli, lavanda, piper negru si ulei predate la rece de migdale dulci

Sa va fie de folos!

Comenzi la valentina.nistor@gmail.com

4 comentarii:

Anonim spunea...

Super interesant amestecul. Cat costa?

Unknown spunea...

20 lei

Anonim spunea...

As dori si eu 2 buc. Cum procedam?

Unknown spunea...

Imi poti trimite un mail pe valentina.nistor@gmail.com sa stabilim detaliile!