joi, 20 august 2009

Mihaela Radulescu este din nou la "moda"

Se pare ca pentru multe persoane cosmeticele eco sunt la moda. Mihaela Radulescu s-a gandit ca numai produse cosmetice eco nu promovase:
"Dupa ce a renuntat la emisiunea "Duminica in familie", Mihaela nu planuieste sa stea acasa. Diva este implicata in mai multe proiecte si planuieste lansarea unei linii de cosmetice ecologice care ii poarta numele.

"Nu sunt somera, am renuntat doar la emisiune. Am o firma de productie, am o agentie de turism, scriu la "Jurnalul National" si la "Elle", vand o carte si o lansez pe a doua, lansez o linie personala de cosmetice... Nu am nicio legatura cu somajul, dimpotriva", a explicat Mihaela pentru Ziarul ring.


Cosmeticele "Mihaela Radulescu", fabricate in Danemarca, nu contin parabeni si nici alte substante nocive pentru ten. Imaginea produselor cosmetice barbatesti va fi Adrian Mutu. Linia de produse urmeaza sa se dezvolte treptat prin lansarea de farduri, creme si a unui parfum.

Primul produs lansat cu numele vedetei va fi o periuta pentru sprancene. "Pasta coloranta nu curge pe la capatul acelor, ci printre ele, astfel incat nu murdareste pielea de sub sprancene, ci doar coloreaza firele de par. Rezultatul este senzational", a adaugat Mihaela.

Pe langa afacerea cu cosmetice, mama lui Ayan va crea si haine pentru baietei pe care le va vinde in magazinul "Picioru' gras", deschis in Constanta cu ajutorul financiar al lui Elan"
articol preluat de pe http://timp-liber.acasa.ro

6 comentarii:

SoSheSays spunea...

Eu as cumpara de la Raduleasca asa de curiozitate.

Mihaela Petrescu spunea...

Valentina, ai incercat produsele Jane Iredale? Sint extraordinare.Mihaela Radulescu? O alta duda?

Unknown spunea...

Sincer nu am auzit de ele. Ai putea sa imi spui mai mult despre ele?

Mihaela Petrescu spunea...

www.janeiredale.com

Sigur gasesti mai multe informatii decit iti pot da eu.
Mie imi plac foarte mult, le folosesc de 4-5 ani

Unknown spunea...

Binenteles ca nu se gasesc in Romania :(( Interesant site-ul lor si interesante si produsele. Multumesc!

camelcutza spunea...

sunt tare curioasa sa vad gama,dar mi se pare cam stupid sa aiba lansare cu un singur produs.oricum,nu mi se par eco daca nu au parabeni,nu e destul,toata lumea sare in tenul natural-eco-bio-organic in zilele astea